Floreren In Eigenwaarde

Ieder kind is uniek. Hun wijsheid, pure ervaringen en verwonderlijke kijk op de wereld is wat kinderen zo speciaal maakt.

Kinderen komen tot hun recht door hen stem te geven en te onderzoeken welke behoefte er achter hun gedrag schuil gaat. Hierdoor krijgt zowel het kind als de volwassene de mogelijkheid om te floreren vanuit eigen kracht.

Authenticiteit, eigenwaarde en een positief zelfbeeld gun je ieder kind, iedere volwassene. Het maakt dat we kwaliteiten waarderen en groeikansen omarmen. Dat we leren omgaan met teleurstellingen en geluk kunnen ervaren.

Voor kinderen met eigenschappen van gevoeligheid en sterke wil is dit extra uitdagend. Zij verdienen het dat wij in de spiegel durven kijken en willen leren hoe we nog beter met hen in verbinding kunnen zijn en blijven en dat zij de regie kunnen nemen over hun emoties.

Samen in de flow!

´Vanaf het eerste contactmoment voelden we onszelf gehoord. De manier van communiceren van Mariëlle geeft ons als ouders een enorm goed gevoel waar wij ook weer positieve energie uithalen.´


´We hebben in korte tijd al grote stappen gezet door het advies wat we gekregen hebben. Spannende momenten herkennen we, maar we weten er ook beter mee om te gaan. Je ziet dat het onze zoon goed doet en hij sneller terugkomt in de ‘aangenamere zone’ voor hem. We hebben al diverse spannende momenten voor onze zoon soepel(er) kunnen laten verlopen. Ontzettend fijn! ´

Muldersveld 16 Erp

KvK 80028268